Hele mitt liv har vært preget av en kreativ nerve. Jeg har elsket å skape, lage vakre omgivelser og utforske nye ting. Siden jeg var ung har jeg reist mye og har vært interessert i andre tenkemåter og kulturer. Jeg har alltid vært veldig sensitiv, hatt en god intuisjon og fulgt den.

Da jeg i ung alder hadde suksess med det jeg gjorde og materielt sett hadde alt jeg ønsket meg, begynte min eventyrlyst mer og mer å bli rettet innover i meg selv. Det var noe som manglet. Lenge jaktet jeg på følelsen av indre og ytre harmoni uten å skape, men bare ved å ”være” og registrere det som skjer inni meg og rundt meg.

Med tiden har jeg mer og mer klart å integrere disse to sidene, slik at det å ”være” og å ”skape” går hånd i hånd, dette har åpnet opp for en helhetsforståelse på et sjeleplan i meg. Intuisjonen er også blitt kanalen til en enorm kilde av visdom som nå er en integrert del i mitt liv og arbeide. Derfor er jeg i all ydmykhet omsider klar til å videreformidle den visdom jeg har tilegnet meg.